vliegvakantieswoestijnreizen

5 tips voor een geweldige Grand Canyon Helikoptervlucht

Oké, u bent bezig om een Grand Canyon Helikoptervlucht in te plannen in uw reisschema. Een goede keuze, het is misschien wel de beste manier om grootsheid van de prachtige Grand Canyon te ondervinden. Omdat er veel vragen zijn over de diverse helikopter tours zijn hier 5 tips die u moet weten om de beste helikoptervlucht te boeken.

Vertrekpunten

Eerst bepaalt u uw vertrekpunt. Dit kan zijn: Las Vegas, Grand Canyon National Park/South Rim, of de West Rim (bij de Skywalk) of Lake Powell/Page. Als het Vegas is, vliegt u naar de West Rim. Komt u uit de staten Colorado, New Mexico of Utah, dat zou de South Rim voor u de beste optie zijn.

Vervolgens kiest u of u een tour wilt met daarin een canyon landing. Eerlijk gezegd kunt u niet verkeerd kiezen. Beide volgen dezelfde vliegroute, zodat u vrijwel hetzelfde ziet. Eén ding is zeker: een air-only tour is goedkoper. En het is korter: Vegas tours duren ruim 3 uur en een tour vanaf de South Rim bij Tusayan tot 50 minuten.

Mocht het budget geen probleem zijn, overweeg dan een landing tour. Het is een unieke ervaring als u de helikopter uitstapt en op de bodem staat van de schitterende Grand Canyon. Vliegt u vanaf de South Rim, dan is een tour van 50 minuten aan te bevelen.

Type Helikopter

Het volgende wat u moet kiezen is het type helikopter. Er zijn twee keuzes: Basic en Luxe. De eerstgenoemde is goed. Dit is echter de Grand Canyon, en daarom is het aan te bevelen om te upgraden naar een EcoStar 130 helikopter. Dit speciale voertuig beschikt over 25 procent meer cabineruimte dan de budget chopper. Deze komt ook met comfortabelere stoelen en een 180 graden voorruit voor een adembenemend zicht.

Dan is er het probleem van raamplaatsen. Ja, je kunt ze krijgen, maar het is niet gegarandeerd. Zitplaatsen worden namelijk bepaald door het totale gewicht van alle passagiers. Niettemin bestaat de mogelijkheid om front row seats (plaatsen vooraan naast de piloot) aan te aanvinken tijdens het online boeken. Als u geluk heeft, zal het personeel bij het inchecken u deze front row seats aanbieden voor een meerprijs.

Vooraf boeken

De laatste tip is het boeken van de vlucht vooraf. Er zijn tal van voorbeelden van mensen die een paar dagen van te voren kijken of er een tour beschikbaar is op hun gewenste dag/tijdstip. Helaas blijkt dan dat er dan niks beschikbaar is. De reden is omdat bijna elke helikoptertocht in Las Vegas en Tusayan/South Rim uitverkocht zijn. Het is ongelooflijk maar waar, vooral in de lente en de zomer periode. Dus verzocht wordt om uw reis minstens twee weken voor de tijd te reserveren.
De website GrandCanyonHelicopter.nl is daarvoor een uitstekend middel. Meestal zijn de tours ook nog een stuk goedkoper dan dat je ter plaatse moet betalen.

Conclusie

Dat waren ze, de 5 belangrijkste tips over helikoptervlucht boekingen. De kennis hierover is het resultaat van jaren van verkoop van helikoptertours en het bijstaan ​​van reizigers. Als u slechts de helft van het advies volgt, zult u al goed onderweg zijn om één van de meest aangename tours van u leven te maken. Echter, neem alle vijf tips ter harte en u bent garandeert van een zitplaats die u op elke reis wel zou wensen.

Previous post

Vliegtickets Las Vegas

Next post

3 tips voor zorgverzekeringen voor wereldreizigers

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *